Persoonlijke bijkomstigheden

Toen ik dit blog begon in het voorjaar van 2014, wist ik eigenlijk niet waarover ik zou moeten schrijven. Gaandeweg ontdekte ik allerlei gewone alledaagse dingen die flink hinderlijk kunnen zijn voor een comfortabel leven: de overige bijkomstigheden. Hoe deze goed te regelen?IMG_0516Als die niet goed op orde zijn, dan loop je tegen allerlei hindernissen en ergernissen aan. Het huishouden is er zo een. Of een interieur dat je maar niet door de rommel kan ontwaren en waar nodig wat aan moet gebeuren. Tuinen die veranderen in woestenijen als je even niet oplet. Of boodschappen die toch steeds weer duurder blijken te zijn, dan begroot.

Ook mijn persoonlijke leven kent tal van onaangename overige bijkomstigheden. Een dieet dat niet wil beklijven en het sporten waar ik nog niet eens aan begin. Het woonwerkverkeer dat elke dag toch weer een opgave is en het steeds groter wordende gat in mijn hand blijven aandachtspuntjes waarover ik regelmatig rapporteer.

Maar er zijn ook aangename bijkomstigheden: hobby’s bijvoorbeeld. Vooral lezen en TV kijken zijn mijn favoriete bezigheden. Als je van series op DVD en Netflix houdt, check mijn stukjes hierover.

Een andere ontsnapping aan de alledaagse hindernissen is het dagje uit en vakantie. Wij gaan regelmatig naar parken van Landal. In dit blog beschrijf ik hoe we dat vonden.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑