Over mij

imageIk ben Eline van Vliet. Een verstokte huismus. Vijftig jaar, getrouwd. Personeel van de teckeltjes Nora en Evi en een zwerm tropische vogeltjes. Sporthater, maar genietend wandelaar. Van beroep ben ik Informatiespecialist, vroeger ook bekend als biebmiep. Ik woon in het dorp Rijen, tussen Tilburg en Breda.

In dit blog vertel ik over de alledaagse dingen die mij bezighouden, ergeren en verwonderen. Allemaal bijkomstigheden. Maar als je deze akkefietjes laat versloffen, vergeet of negeert, dan worden ze op den duur dagelijkse hindernissen. Ik heb daar veel ervaring in opgedaan. Geldverslindende boodschappen bijvoorbeeld, of niet goed uitgezette wandelingen, rommelige tuinen en dito inboedel.

Ook het kunnen omgaan met tablets, smartphones en apps hoort hier bijvoorbeeld bij. In Digitale Tips vertel ik mijn ervaringen en geef ik tips hoe deze naar je hand te zetten.

Allemaal overige bijkomstigheden, maar wat is het prettig als het goed is geregeld.

Mijn verhalen bieden een inkijkje in mijn huishouden en alles wat daar aan levende have bijhoort. Alles opgetekend met een flinke dosis humor en korrels zout. Hopelijk geven mijn belevenissen je ideeën over hoe het niet moet en soms ook over hoe het wel zou kunnen.

In mijn leven spelen, behalve Echtgenoot, mijn twee teckeltjes een grote rol. Nora en Evi maken mij aan het lachen als ik het leven even niet zo leuk vind. En ze bieden inspiratie voor mijn teckelverhalen.

Schroom niet om je eigen tips en trucs over overige bijkomstigheden die je zoal tegenkomt hier achter te laten. Ik wens je veel leesplezier.

12 gedachten over “Over mij

Voeg uw reactie toe

 1. Hallo Eline,

  Omdat ik vind je blog zo leuk vind, heb ik in mijn artikel van vandaag een verwijzing naar jou en je blog opgenomen.

  Groetjes Chris

  Like

 2. Hoi Eline, zoals je ondertussen al begrepen hebt, ben ik weg van jouw teckelverhalen. Ik heb op zondag een vaste rubriek On The Spot. Daarin zet ik andere bloggers of instagrammers in de spotlights. Zou ik jou en je Teckeligheden daar ook een keer in mogen vermelden? Ik hoor het wel van je. Ga ik snel weer verder lezen!

  Like

 3. Hoi Marion, ik vind het altijd heel fijn om te merken dat iemand mijn verhalen leuk vindt. Heel veel bezoekers heb ik niet op mijn blog (ook nooit zoveel moeite voor gedaan hoor), maar ik merk wel dat als iemand een reactie achterlaat, dat toch wel heel leuk is. Als je mijn blog onder de aandacht wil brengen, ben ik zeer vereerd.

  Like

 4. Super! Ik zit echt zo te genieten van de verhalen. De manier waarop je schrijft over de hondjes… Hilarisch. Maar leuk! Dan ga ik komende zondag of die week erop naar jouw blog verwijzen. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Dag Eline, Zooooo fijn dat jij me volgt! Trouwens, jij hebt een prachtige blog – ik ben een beetje gezond jaloers op jouw beelden 🙂 Heel toffe digitale tips… Thanks! Kan jij trouwens jou mailadres bezorgen? Als abonnee ontvang je van mij 2-maandelijks een extraatje…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑