Blogplannen

Dit blog bestaat – tot mijn eigen verbazing – 2,5 jaar. Ik ben verbaasd, omdat ik nooit had gedacht meer dan een paar blogposts te kunnen verzinnen. Ik gebruik mijn blog omdat ik het leuk vind om te schrijven, niet om heel veel volgers te krijgen. Maar ik merkte dat het toch wel leuk is om reacties te krijgen of te merken dat mensen opvrolijken van mijn stukjes. Wat ben ik het komend jaar van plan met dit blog? Heb ik nog wel tijd om te schrijven?

Plannen

Mijn doel voor komend jaar is weer enkele posts per maand te schrijven. Ik heb voor het eerst een heuse contentkalender klaarliggen, om de inspiratie een beetje te helpen. Maar wanneer ik mijn schijfsels aan de wereld laat zien, dat blijft onregelmatig en niet voorspelbaar. Want ik schrijf als ik tijd en zin heb. Dat is soms drie keer in de week en soms maar een paar keer per maand.

Inhoudelijk ga ik door op de ingeslagen weg. Jullie zullen regelmatig stukjes kunnen lezen over het al dan niet op rolletjes lopende huishouden, de teckelige viervoeters, mijn persoonlijke voorkeuren op het gebied van allerhande etenswaren, gadgets, boeken en TV-series. Dit laatste onder de nieuwe categorie “vergelijkend warenonderzoek”.

Ik ga meer boeken bespreken, maar wel met een persoonlijke draai. Een stapeltje non-fictie ligt te wachten om gelezen en op waarde voor mij en voor mijn lezers geschat te worden.

Statistieken

Het verbaast mij altijd weer te zien dat er daadwerkelijk mensen bestaan die mijn blog lezen. En daar zelfs een abonnement op nemen. Oke, het zijn er niet veel, maar toch genoeg om extra mijn best voor te doen.

schermafdruk-2017-01-07-15-10-18

Welke stukjes zijn het meest gelezen in 2016?
Ik ben er zelf inmiddels niet meer mee bezig, maar er komen mensen speciaal naar mijn blog voor de postcrossingspulletjes. Sowieso doen post met veel links erin het beter dan andere. Dankzij Google denk ik.

schermafdruk-2017-01-07-15-10-33

3 gedachten over “Blogplannen

Voeg uw reactie toe

  1. 2,5 jaar bloggen is een felicitatie waard! Blijf vooral doorgaan met het schrijven van je authentieke en grappige blogs. Gefeliciteerd. Lieve groet, Ingrid

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑