Rotterdam Zuid, deel 1 (foto’s)

Sinds half augustus breng ik mijn werkdagen door in Rotterdam. De stad waarin ik geboren ben, en al eens een decennium lang mijn brood verdiende. Toentertijd werkte ik in het centrum en later in Crooswijk. Dit is het eerste deel van een serie foto’s over Rotterdam aan de andere kant van de Maas: Rotterdam Zuid. De werkplek ligt te midden van het nieuwe Rotterdam Zuid: het Wilhelminaplein en omgeving.

Deze fotoserie is genomen in de omgeving van de Stieltjesstraat en rond de Binnenhaven en Spoorweghaven. Ondanks mijn voornemen om deze serie te maken, was ik (alweer!) mijn fototoestel vergeten. Dus dan maar met de telefoon aan de slag… met als resultaat dat sommige foto’s niet zo scherp zijn als ik zou willen. Maar het mooie weer maakt een hoop goed.

Klik op een foto voor een groter beeld.

 

 

3 thoughts on “Rotterdam Zuid, deel 1 (foto’s)

Add yours

  1. Wat een fotogenieke stad is Rotterdam toch. Hoewel ik al jaren op de Veluwe woon, liggen mijn roots in Rotterdam. Toevallig ben ik de laatste tijd veel in Rotterdam geweest, gewoon heerlijk om weer even ‘thuis’ te zijn. Ik ben benieuwd naar de volgende serie foto’s.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑