Instagram

Ik maak regelmatig en met veel plezier foto’s met instagram. Zelfs niet zo denderende foto’s die met de telefoon zijn genomen krijgen met een instagramfilter toch nog een leuk effect. Mijn account bij instagram liep vanaf 2010, en mijn verzameling bevatte ongeveer 250 beelden.

Helaas besloot instagram begin dit jaar dat de inhoud van mijn account om een of andere reden aanstootgevend was. Ik sloeg nieuwsgierig de voorwaarden van instagram erop na, maar daar stond niets in over de landschappen, bomen, bloemen, planten en honden die mijn instagrammetjes bevolkten. Vreemd.

Gelukkig had ik mijn foto’s nog gedownload (via een omweg, want van instagram mag dat niet zomaar). Voor de zekerheid heb ik maar een flickr account geopend, waar mijn foto’s hopelijk wel veilig zijn.

In de cloud

En de automatische backupfunctie van dropbox draait ook voor de zekerheid mee. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik foto’s kwijtraak door een moeilijk doend apparaat.
De nieuwe app carousel van dropbox maakt dit erg de moeite waard. De foto’s in de camera-uploads zijn veel sneller en op een overzichtelijke manier gesorteerd en weergegeven.

Omdat ik instagram toch de moeite waard blijf vinden heb ik maar weer een nieuw account aangemaakt. In de hoop dat ze mijn teckeltjes dit keer met rust laten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑