Teckeligheden (2) : een snackje

Snacks. Je kan er mij ’s nachts voor wakker maken. Dat geldt ook voor onze teckeltjes. Vandaag had ik voor Nora een stukje hertengewei gekocht. Het is keihard en sommigen vinden het niet al te best voor het hondengebit, maar ze is er dol op als fanatieke knager zijnde.

Nu kunnen Nora en Evi het heel goed met elkaar vinden, maar als er snacks of nieuwe speeltjes worden uitgedeeld eist Nora haar seniore positie op. Met een grauw wordt Evi op haar plaats gezet. Dat vond ik wel een beetje zielig, dus voor Evi een stukje banaan geprakt en in een puppykong gedaan. Een hertengewei is niks voor een puppygebit tenslotte.

Maar toen Nora de zoet geurende kong in het vizier kreeg was zij haar pas veroverde gewei direct vergeten. Zij stortte zich vol overgave op de kong, Evi de gelegenheid gevend er met het gewei vandoor te gaan. Zucht.

Zodoende zit ik hier met een puppy van nog geen 11 weken aan het gewei en een volwassen hond die de puppykong probeert te vermorzelen.

Categorieën:Teckels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s