Hondenspullekes

Laatste aanwinst

Bekenden van mij zullen het direct bevestigen: ik heb een gat in mijn hand. Nu kom ik om allerlei redenen nooit meer in de stad, maar dat betekent niet dat de saldi op betaal- spaar- en huishoudrekening, zakgeld en creditcard veilig zijn. In tegendeel.
Voorheen waren het kleren, boeken, DVD’s, allerhande gadgets en vooral tassen en schoenen die bij hun rechtmatige eigenaar (ik dus) in de kast werden gehangen en gezet. Nu is het mijn prioriteit geworden om het teckeltje het aan niets te laten ontbreken (ja, het zijn net kinderen).

Ja, het is weer voor Nora!

Met de vele webshops is het tegenwoordig een koud kunstje om je virtuele winkelmandje vol te gooien met allerhande leuke spullekes.
Ons Nora heeft in het eerste jaar van haar leventje dan ook een grote collectie aan halsbandjes, riemen, penningen, speeltjes en snackjes opgebouwd en heeft inmiddels verschillende soorten brokken mogen uitproberen. Als er een koerier aanbelt en het vrouwtje vervolgens een grote doos binnendraagt, weet het teckeltje al hoe laat het is. Vrolijk dartelt zij om mijn voeten heen en op het moment dat het uitpakken begint, helpt zij enthousiast mee de doos aan stukken te schuren.

Wat zijn nu de sites waarop ik de meeste tijd doorbreng op zoek naar leuke hondenspullekes?

Favorieten

  • De Avonturia webshop : hier kan je niet alleen meer dan 500 halsbanden en lijnen voor je hond vinden, maar ook onze 25+ vogels hebben rijkelijk geprofiteerd van de uitgebreide collectie aan stokken, volieres en onze absolute favoriet: poop-off. Heel uitgebreid assortiment. Het is wel jammer dat het niet mogelijk is een verlanglijstje te maken.
  • Zooplus : goedkoop en vooral veel snackjes en speeltjes. Ook hebben ze zowel de puppiatuigjes als de K9-tuigjes. Ze hebben ook een mooi hondenhok, dat Nora nog op haar verlanglijstje heeft staan. En…ze hebben een app…..heel handig.
  • Discount4pets : hier ook een uitgebreid assortiment, ook met het voer dat Nora krijgt (Renske). Ze leveren snel, maar niet met TNT, maar met NPD. Dus wanneer je pakketje precies wordt bezorgd blijft onbekend. En een groot voordeel is dat je een verlanglijstje kan aanleggen.
  • PetsPlace : dat is de webwinkel van de Boerenbond, waarvan de dierenwinkels zijn omgebouwd tot Petsplace XL in ons geval. Die ‘XL’ valt een beetje tegen. Er staat – behalve hondenvoer – niet echt veel in de winkel. Voordeel is dat je je bestelling gratis kan laten bezorgen bij deze winkel.
Nora in haar dog-lifestyle stoeltje van Happy House
  • De webshop van HappyHouse. Hier zijn hele mooie houten en rieten manden te vinden, mooie leren halsbanden en riemen en stoeltjes. Het is alleen allemaal een beetje duur. Het gaat hier dan ook om ‘dog lifestyle’ in plaats van om gewone hondenspullekes. Nora is wel erg blij met haar HappyHouse-stoeltje van 90 euries. Ze is er niet meer uit te slaan.
Tuigje met handgemaakte naamlabels

En dan nu nog de enige echte winkel waar Nora zelf ook een graag geziene gast is: de Faunaland in Rijen. Vol belangstelling bekijkt zij op haar gemakje de vlak voor haar neus uitgestalde reuzenkluifen,

speeltjes en natuurlijk de papagaai. Ze krijgt ook altijd een koekje. De winkel heeft niet altijd in het assortiment wat ik in mijn hoofd heb, maar het is toch heel prettig om een tuigje echt in de winkel te passen, zodat je direct ziet of het past of niet. Bovendien konden Nora en ik nog handgemaakte naamlabels bestellen! Wat wil je nog meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑