Een weblog?

Niets voor mij, denk ik direct, als we tijdens de cursus “webredactie compleet” de opdracht krijgen om een blogpost te schrijven. Maar goed, als ik in de komende maanden mijn schrijfroutine wil vasthouden is het misschien wel een goede manier hiervoor. Dus ik ga het proberen. “Maar het is wel belangrijk om een blog regelmatig bij te houden” hoor ik de docent nog zeggen. Nou vooruit dan maar.

Mijn eerste post: gelijk een opdracht voor de cursus. Over een onderwerp waarmee ik mij in het dagelijks leven nogal druk kan maken: reizen met de trein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑